UUNIVALMIIT TUOTTEET

Paistamisohjeet: Uunissa 130 astetta n 1,5 t/kg paistopussissa tai ritilällä.
Lihan sisälämpötila on oltava 71 astetta.

  • Paistamisohjeet: Uunissa 130 astetta n 1,5 t/kg paistopussissa tai ritilällä. Lihan sisälämpötila on oltava 71 astetta.

    • sianliha / kalkkunafilee
    • suola
    • stabilointiaineet (E331, E301)

    • suolattu kalkkunafilee 1-2 kg
    • suolattu possun sisäpaisti 1-3 kg
    • juhlapaisti 2-3 kg

[ttfmp_widget_area page_id=”537″ section_id=”1401409569073″ column_id=”2″]

Uunivalmis possun sisäpaisti

  • 1-3 kg
  • 1 kpl
  • EAN 2353208300006

Uunivalmis kalkkunafilee

  • 1-3 kg
  • 1 kpl
  • EAN 2353200800006

Porsaan uunifilee

  • 0,9 kg
  • 1 kpl
  • EAN 2353201400000

Uunikassler

  • n. 1 kg
  • 1 kpl
  • EAN 2353202900004

Tuoresuolattu juhlapaisti

  • 2-3 kg
  • 1 kpl
  • EAN 2353202700000
  • Toimitus v. 50-51