RÖKT SIDFLÄSK, BACON

Tips! Skivad bacon steks och serveras på en bädd av svampsallad och rostat bröd.

  • Helköttsprodukt av inhemskt griskött

    • svinkött
    • salt
    • stabiliseringsmedel (E450, E451, E452)
    • glukos
    • antioxidationsmedel (E316)
    • konserveringsmedel (E250)
    • fetthalt ca 25 %
    • salthalt 1,8 %

      • vacuumpackad rökt sidfläsk
      • ½  ca 2 kg
      • bit ca 400 g
      • skivad 170 g
      • skivad 2-4 kg i dynoform
      • skivad 0,5 kg i dynoform

    Grillbacon

    • skivad 0,5 kg i dynoform

[ttfmp_widget_area page_id=”318″ section_id=”1401409569073″ column_id=”2″]

Rökt grillbacon, skivad

  • 170 g
  • ca 4 mm
  • 5 st
  • EAN 6405320000732

Rökt bacon, skivad

  • 170 g
  • 5 st
  • EAN 6405320000695

Rökt bacon, skivad

  • 500 g
  • 1 st
  • EAN 6405320000251

Rökt grillbacon, skivad

  • 500 g
  • ca 4 mm
  • 1 st
  • EAN 6405320000237

Rökt grillbacon, skivad

  • 1,6-2,4 kg
  • ca 4 mm
  • 1 st
  • EAN 2353209200008

Rökt bacon, skivad

  • 1,6-2,4 kg
  • 1 st
  • EAN 2353204400007

Rökt sidfläsk, bit

  • 320-480 g
  • 5 st
  • EAN 2353200400001

Rökt sidfläsk, halv

  • 2,0-3,0 kg
  • 5 st
  • EAN 2353206100004