Ugnsfärdiga produkter

Tillred: I ugn 130 grader ca 1,5 h/kg i stekpåse eller på galler.
Köttets innertemperatur skall vara 71 grader. 

  • Tillredningssätt: I ugn 130 grader ca 1,5 h/kg i stekpåse eller på galler. Köttets innertemperatur skall vara 71 grader.

    • svinkött respektive kalkonfilé
    • salt
    • stabiliseringsmedel (E331, E301)
    • fetthalt
    • salthalt

    • saltad kalkon 1-2 kg
    • saltad gris inrestek 1-3 kg
    • feststek 2-3 kg

[ttfmp_widget_area page_id=”362″ section_id=”1401409569073″ column_id=”2″]

Ugnsfärdig gris inrestek

  • 1-3 kg
  • 1 st
  • EAN 2353208300006

Ugnsfärdig kalkonfilé

  • 1-3 kg
  • 1 st
  • EAN 2353200800006

Gris ugnsfilé

  • 0,9 kg
  • 1 st
  • EAN 2353201400000

Ugnskassler

  • ca 1 kg
  • 1 st
  • EAN 2353202900004

Färsksaltad Feststek

  • 2-3 kg
  • 1 st
  • EAN 2353202700000
  • Leverans v. 50-51