Ugnsfärdiga produkter
Tillred: I ugn 130 grader ca 1,5 h/kg i stekpåse eller på galler.
Köttets innertemperatur skall vara 71 grader.
-
Tillredningssätt: I ugn 130 grader ca 1,5 h/kg i stekpåse eller på galler. Köttets innertemperatur skall vara 71 grader.
- svinkött respektive kalkonfilé
- salt
- stabiliseringsmedel (E331, E301)
- fetthalt
- salthalt
-
- saltad kalkon 1-2 kg
- saltad gris inrestek 1-3 kg
- feststek 2-3 kg
[ttfmp_widget_area page_id=”362″ section_id=”1401409569073″ column_id=”2″]

Ugnsfärdig gris inrestek
- 1-3 kg
- 1 st
- EAN 2353208300006

Ugnsfärdig kalkonfilé
- 1-3 kg
- 1 st
- EAN 2353200800006

Gris ugnsfilé
- 0,9 kg
- 1 st
- EAN 2353201400000

Ugnskassler
- ca 1 kg
- 1 st
- EAN 2353202900004

Färsksaltad Feststek
- 2-3 kg
- 1 st
- EAN 2353202700000
- Leverans v. 50-51