tunnbrödssnittar med rökt nöt

Tunnbrödssnittar med rökt kött och pepparrot

Goda snittar till fördrinken – 4 portioner
Tidsåtgång: ca 10 minuter

  • 3 st tunnbröd
  • 100 g rökt kött t ex. rökt nöt
  • 3 msk finriven pepparrot
  • 100 gram Philadelphia-ost
  • 1 tsk hackad gräslök
  • sallad, ex grönsallat, ruccola
  • 1/2 tsk hackad gräslök till servering
  1. Blanda Philadelphia-osten med den finrivna pepparroten och den hackade gräslöken.
  2. Bred ut röran på tunnbröden.
  3. Lägg sedan salladsbladen och det rökta köttet över hela tunnbrödet.
  4. Rulla ihop från långsidan och skär i ca 5 cm stora bitar.
  5. Strö över lite finhackad gräslök innan servering.

Recept och foto: Sebastian Hallenius, Matskafferiet