Kilpailu

 1. Järjestäjä
  Oravaisten Savustamo Oy
  Ånäsvägen 9
  66800 Oravainen

 2. Osallistumiskelpoisuus
  Arvontaan saavat osallistua kaikki Suomessa ja Ahvenanmaassa asuvat henkilöt. Arvontoihin eivät saa osallistua Oravaisten Savustamon henkilökunta, eikä muiden kampanjan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunnat.
 3. Palkinto
  Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kolme lahjapakkausta meiltä. Palkinto toimitetaan voittajalle. Lahjakorttien yhteisarvo on 160 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.
 4. Kilpailuaika
  Arvontaan voi osallistua 23.2.2016 – 21.3.2016 klo 16:00.
 5. Kuinka kilpailuun osallistutaan
  Kuluttajat voivat osallistua kilpailuun Oravaisten Savustamon verkkosivuilla osoitteessa: http://www.oravaistensavustamo.fi/lahja/ vastaamalla kysymykseen, hyväksymällä kilpailun säännöt ja lähettämällä sähköpostiosoitteensa.
 6. Palkinnon arvonta ja voittojen tarkistus
  Palkinto arvotaan kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Voittajan etunimi voidaan julkaista osoitteessa www.oravaistensavustamo.fi sekä facebooksivullamme.  Järjestäjä ei sitoudu toimittamaan voittoja, joiden voittaja on antanut puutteelliset tiedot yhteydenottoa varten. Palkinnon toimitusaika on viikon sisällä voittopäivästä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden olla luovuttamatta palkintoa, mikäli voitto todetaan saavutetuksi vilpillisin keinoin, eli esimerkiksi luomalla arvontaosallistumisia automaattisesti.
 7. Palkinnon luovutus/julkisuus
  Kilpailun voittajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 8. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu
  Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuhun tavaraan.
 9. Arpajaisvero
  Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä olevasta palkinnosta.
 10. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
  Kaikki kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.
 11. Henkilötiedot
  Henkilötietoja käytetään Oravaisten Savustamo Oy:n ja Käyttäjän väliseen viestintään kilpailua koskien. Osallistumalla kilpailuun Käyttäjä hyväksyy, että hänelle voidaan ilmoittaa voitosta. Tietoja ei luovuteta Oravaisten Savustamon ulkopuolelle. Jos Asiakas on halunnut uutiskirjeen, henkilötiedot voidaan käyttää sitä varten.