
Savuvarras sataykastikkeella
| 8 viipaletta | pekonia, savustettua kassleria tai savustettua porsaanfilettä |
| 8 | grillivarrasta |
| seesaminsiemeniä | |
| 1 dl | maapähkinävoita |
| 1 dl | kookosmaitoa |
| 1 rkl | chili-kastiketta |
| 5 tippaa | tabascoa |
| 1 rkl | kiinalaista soijaa |
| suolaa ja valkopippuria |
Laita kaikkiin vartaisiin kaksi viipaletta pekonia ja kaksi viipaletta kassleria sekä kaksi porsaanfileeviipaletta. (Ripottele vartaille seesaminsiemeniä).
Sataykastike: sekoita maapähkinävoi, kookosmaito, chili-kastike, tabasco ja kiinalainen soija tasaiseksi massaksi. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Grillaa vartaat nopeasti kaikilta puolilta kuumalla paistinpannulla, uunissa grilliasetuksella tai grillillä.
Tarjoile välittömästi sataykastikkeen kera.
