Ugnsfärdig

Tillred: I ugn 130 grader ca 1,5 h/kg i stekpåse eller på galler. Köttets innertemperatur skall vara 71 grader

Ugnsfärdig gris inrestek

  • ca 0,7 kg
  • 1 st
  • EAN 2353208300006
  • 711
  • Leverans hela året
Energia / Energi kJ/kcal500/120
Rasvaa / Fett2,2 g
Tyydyttynyttä / Mättat1,5 g
Hiilihydraatteja / Kolhydrater0 g
Suola / Salt2,2 %
Proteiini / Protein24 g
Lihapitoisuus / Kötthalt87 %

Ugnsfärdig kalkonfilé

  • ca 0,7 kg
  • 1 st
  • EAN 2353200800006
  • 811
  • Leverans hela året
Energia / Energi kJ/kcal475/115
Rasvaa / Fett1 g
Tyydyttynyttä / Mättat0 g
Hiilihydraatteja / Kolhydrater0 g
Suola / Salt1,9 %
Proteiini / Protein25 g
Lihapitoisuus / Kötthalt92 %

Saltad gris yttrefilé

  • ca 0,9 kg
  • 1 st
  • EAN 2353201400000
  • 722
  • Leverans v. 47–51
Energia / Energi kJ/kcal450/101
Rasvaa / Fett2 g
Tyydyttynyttä / Mättat1 g
Hiilihydraatteja / Kolhydrater4 g
Suola / Salt1,9 %
Proteiini / Protein20 g
Lihapitoisuus / Kötthalt83 %

Feststek

  • ca 2,5 kg
  • 1 st
  • EAN 2353202700000
  • 719
  • Leverans v. 50–51
Energia / Energi kJ/kcal500/120
Rasvaa / Fett2,2 g
Tyydyttynyttä / Mättat1,5 g
Hiilihydraatteja / Kolhydrater0 g
Suola / Salt2,2 %
Proteiini / Protein24 g
Lihapitoisuus / Kötthalt87 %

Tillredningssätt: I ugn 130 grader ca 1,5 h/kg i stekpåse eller på galler. Köttets innertemperatur skall vara 71 grader

  • Svinkött / kalkonfilé
  • Stabiliseringsmedel (E331, E301)
  • Tillsatt extra salt
  • saltad kalkon 1-2 kg
  • saltad gris inrestek 1-3 kg
  • feststek 2-3 kg